Captain Commando Rom Dosyası İndir

Yorum Yazın

Sevilen eski atari salonu oyunlarından olan Captain Commando rom dosyasını site içerisinde indirerek bilgisayarınızda oynayabilirsiniz.

Bu rom dosyası tek başına işlev yapmaz yani çalışmaz indirme işlemi yaptıktan sonra yine site içerisinde bulunan Kawaks emülatör programını indirmeniz gerekli. Kawaks programı sayfasında nasıl indireceğiniz hangi ayarlamalar yapacağınız ve Türkçe olarak emülatör programı nasıl ayarlayabileceğinizi sayfa içinde bulabilmeniz mümkün.

Captain Commando Rom Dosyası İndir

İndirmiş olduğunuz captcomm.zip adlı dosyayı direk isimin değiştirmeden ve açılmadan kurmuş olduğunuz ya da kurulu olan Kawaks emülatör programı klasörü içerisinde Roms klasörünü içerisinde cps1 klasörüne direk olarak atınız.

Kawaks tekrar gelerek emülatör programını bilgisayarınızda çalıştırınız. File ve Load Game menülerini tıklayarak çıkan oyun listesinde cps1 sistem listesinde sıralı şekilde gitmektedir sistem dosyaları Captain Commando (World 911202) bularak bilgisayarınızda çalıştırınız.

Oyun direk olarak başlayacaktır. Oyunda 4 farklı karakter bulunmakta siz istediğiniz karakteri seçerek oynayabilir veya iki kişi farklı karakterleri seçmek şartı ile bilgisayarınızda oynayabilirsiniz. Her bölümde farklı, farklı düşmanlar ve bölüm sonu canavarları gelmektedir.

Yenilmeden seviye, seviye oyunu geçmeniz lazım. İki kişilik oyun oynuyorsanız yenilen kişi 10 saniye içerisinde tekrar oyuna girerek oyunu oynamaya devam edebilir. Üstelik jeton atma derdi olmadan direk oyunu girmek, hatırladınız değil mi bu oyunu oynamak için haçlıklarımız ile jeton alırdık ve oynardık işte bu rom dosyası ile jeton derdiniz yok istediğiniz kadar oynayabilirsiniz.

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.