Clash Royale Buz Büyücü Nasıl Kullanılır?

Buz büyücü nasıl kullanılır bunun hakkında bilgi vereceğiz. Öncelikle buz büyücü kartı 3 iksirlik bir efsanevi karttır.

Kart kullanımı ise az kişi tarafından kullanılmaktadır. Neden az kişi olduğunu ise şöyle açıklaya biliriz. Öncelikle kart efsanevi olması buna en büyük etkendir, efsanevi olmasına rağmen vazgeçilmez bir kart değildir aslında.

Bu iki nedenden başka bir neden soracak olursanız da savunma kartıdır. Buz büyücüsü sadece savunma kartıdır saldırıda bir işinize yaramaz. Çünkü vurduğu damageler çok düşüktür kuleyle yalnız bırakılırsa. Kuleye yaklaşık 200 veya 300 gibi az bir hasar vermektedir. Bunun için bu kartı kullanırken saldırı şeklinde düşünemezsiniz. Savunmada nasıl kullanırsınız size bunun hakkında bilgi verelim. Öncelikle kartı amacı 3 iksirle karşınızdakinin saldırısını yavaşlatmak.

Yani bu kart karşıdan gelen saldırıyı direk olarak bitiremez. Nasıl diye soracak olursanız daha detaylı anlatalım. Öncelikle kartın damagelerin düşük olduğunu sizlere söyledik. Damagesi küçük olduğundan dolayı karşıdan gelen kartlara yeterli olmaz. Ama buz büyücüsüyle beraber yanına başka bir kart koyduğunuzda.

Örnek verecek olursak prenses gibi alan hasarı vuran bir kart. Buz büyücü karşıdan gelen birimleri yavaşyacağından dolayı. Prenses de bu arada alan hasarı ile canlarını azaltır ve. Bu sayede karşınızdaki düşmanın saldırısı bitirmiş olursunuz. Kartı bu şekilde kullanıldığında size faydası olacaktır.

Ancak sadece buz büyücüsünden minyon gibi düşük canlılar hariç. Öldürmesini beklerseniz kulenizi direk olarak karşıya verirsiniz. Buz büyücüsüyle beraber hangi kartlar kullanılabilir. Öncelikle alan hasarı olan kartlar düşünülebilir, binalı desteler olabilir çünkü binalar ile savunma yaparsanız.

Buz büyücüsü yavaşlattığında binalarda gelen birimlerin canını azaltır. Ve bu şekilde saldırı kısa sürede ört pas edilmiş olur. Alan hasarı olan kartlar olmasa da havaya da vuran kartlar gerekiyor. Örnek verecek olursa mega minyon, silahşör, mızraklı goblin gibi kartlar. Bu kartlar kullanırken de şuna dikkat etmeniz gerekiyor. Öncelikle buz büyücüsünü yem olarak kullanın daha sonra ana kartınızı.

Yani asıl saldırı yaptığınız kartı buz büyücüsünün biraz arkasına atın. Çünkü buz büyücü size saldırıda yardımcı olmayacağı için.

Arkadaki saldırı kartını durur ise onunla beraber saldırıya çıkabilirsiniz. Buz büyücü bu şekilde savun kartı olarak bir sürü kombo ile kullanabilir. Clash Royale üzerindeki kartları inceliyoruz diğer yazılarımıza da bakabilirsiniz.

Yorum Yaz

Konu hakkında sende yorum yapmak ister misin? Diğer arkadaşların yorumunu okur, sana cevap yazabilir.