Clash Royale Dev Nasıl Kullanılır?

Clash Royale oyununda dev kartını alt arenalarda çok kez görürsünüz. Tank görevi gördüğü için birçok kişi tarafından tercih edilir. Kullanılma amacı saldırıdır ama savunma amaçlı olarak da kullanılabilir.

Saldırıda nasıl kullanıldığını sizlere detaylı olarak anlatacağız. Ancak savunmada size nasıl fayda sağlar bunun hakkında bilgi verelim. Elinizde karşının saldırısını durduracak kart yoksa kullanın. Çünkü devin canı bitene kadar karşının kartlarını yok edebilirsiniz. Ama şunu da söyleyelim ki sadece kulenin vuruşlarıyla bu olmaz.

Bunun için ya karşıdan gelen birimlere büyü atacaksınız alev veya benzeri. Kalan canını kule alacak daha alan hasarı vuran birim atacaksınız. Bu şekilde karşı tarafın yüksek iksirle yaptığı saldırıyı karşılarsınız. Süre az kaldı ise Dev atarak süreyi bitirmeyi sağlayabilirsiniz. Şimdide devi saldırıda nasıl kullanabilirsiniz bunun bilgisini verelim. Öncelikle dev yüksek canı olsa da iyi vursa da tek başına yeterli olmaz.

Devi tank görevi gördürerek arkasına saldırı birimi atmalısınız. Saldırı biriminde havadan vuran kartlara da karşılaması gerekiyor. Arkasında kullanacağınız kartı seçerken de alan hasarı vuran kartlardan seçebilirsiniz.

Buna örnek verecek olursak mega minyon, silahşor, cadı, büyücü vb. kartlar. Eğer bunları destenizde iksir toplayıcı bulundurursanız da. Desteye saldırı gücü yüksek kartlardan koyabilirsiniz. Mesela oduncu, pekka, prens, elit barbar vb. kartlardan koyabilirsiniz. En önden devi koymanız gerekiyor ki karşıdan gelen saldırıyı üstüne çeksin.

Hem de bu sayede canının fazla olmasından dolayı size tank görevi görecektir. Saldırı şeklini sizlere detaylı olarak anlatalım. Öncelikle dev kartını önden koymanız gerektiği söyledik. Arkasına da silahşor veya verdiğimiz kartlardan örnek bir kart koyuyorsunuz.

Eğer oduncu veya pekka gibi bir kart için iksir bulursanız. Devi en arkadan attığınızda zaten iksiriniz yetecektir. En sona da karadan saldıracak kartınızı koyabilirsiniz. Bu sayede kısa sürede devin önüne atılan kartları da temizleyebilirsiniz. Mesela dev, prens, silahşor çok kullanılan bir taktiktir.

Dev, üç silahşor, oduncu buda kısa sürede 3 taç almanızı sağlar. Nasıl iksir yetecek derseniz de iksir toplayıcı ve devi arkadan kullandığınızda yeterli olur. Bu şekilde dev kartını kullanarak birçok saldırı yapabilirsiniz. Ayrıca savunmada da sizlere ne kadar etkili olduğunu anlattık. Çok tercih edilen bir karttır ve kullanması çok eğlencelidir. Karşı taraftaki eğlenmese de dev kartı Clash Royale oyununun vazgeçilmezidir.

Yorum Yaz

Konu hakkında sende yorum yapmak ister misin? Diğer arkadaşların yorumunu okur, sana cevap yazabilir.